Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un elev din CNAM Dej a obținut Premiul I și medalia de aur la Olimpiada de Istorie

Publicat acum

pe

teofil herineanu

În perioada 6-10 aprilie, la Oradea s-a desfășurat Faza Națională a Olimpiadei de Istorie – ediția a XXXIX-a. Un elev din Dej a obținut Premiul I și medalia de aur.

La competiția de la Oradea, lotul județului Cluj, coordonat de insp. Arion Hadrian, a fost reprezentat de 5 elevi: Panzariu Răzvan, clasa a VIII-a  de la Școala ”Elf”, Cluj- Napoca; Mureșan Patricia, clasa a IX -a, de la Liceul Teologic Baptist ”Emanuel’’, Cluj-Napoca; Catinas Darius, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Emil Racovita”, Cluj-Napoca; Blidar Ionuț, clasa a XI-a, de la Colegiul National ”Mihai Viteazul” Turda și Herineanu Teofil-Mihai, clasa a XII-a, de la Colegiul National ”Andrei Muresanu’’, Dej.

Lotul județean a fost însoțit de profesorul Horațiu Moldovan de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej, în urma rezultatelor, după o aprigă competiție, județul Cluj fiind situat pe locurile fruntașe ale clasamentului.

Teofil-Mihai Herineanu a reușit să obțină la Faza Națională a Olimpiadei de Istorie Premiul I și medalia de aur. Tânărul elev se află la a treia participare la acest concurs: la prima încercare a obținut locul III, iar la a doua Premiu Special, fapt care îl transformă în unul dintre cei mai merituoși elevi pe care școala dejeană i-a format în ultimii ani.

”Acest rezultat continuă tradiția, deja consacrată, ca școala noastră să obțină anual rezultate deosebite la concursurile naționale. Am sprijinit și voi sprijini în continuare astfel de acțiuni care fac cinste comunității locale și care demonstrează că prestigiul de care se bucură unitatea noastră de învățământ are la bază fapte concrete, oglindite în premii, diplome și medalii”, a declarat prof. Axinte Bob, directorul Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej.

Deși a primit oferte de mai multe facultăți din țară, Teofil-Mihai Herineanu se pare că se va îndrepta spre Facultatea de Drept a UBB Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER