Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un elev din Dej care susținea prima probă scrisă a Bacalaureatului, scos din sala de examen!

Publicat acum

pe

Un elev care susținea prima probă a examenului de Bacalaureat la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, a fost eliminat astăzi din proba scrisă la limba și literatura română.

Elevul, absolvent al clasei a XII-a, a fost surprins de supraveghetori având asupra sa un telefon mobil. Se pare că telefonul tânărului ar fi sunat în timpul examenului.

Conform regulamentului, elevii nu au voie să intre în examen cu telefoane mobile sau alte dispozitve de informare şi comunicare, iar la intrarea în sală li se atrage încă o dată atenţia.

Cei care deţin asemenea dispozitive trebuie să le lase în spaţii special amenajate în şcoli.

Absolvenţilor li s-a explicat şi în clase aceste lucururi, iar afişe cu atenţionări au fost lipite în mai multe şcoli din țară.

Vă reamintim, astăzi, absolvenţii de liceu au susținut proba scrisă la limba şi literatura română, urmând ca marţi, 27 iunie, se aibă loc proba la limba şi literatura maternă. Miercuri, 28 iunie, este programată proba de profil, adică matematică sau istorie, iar vineri, 30 iunie, liceenii vor da examen la o disciplină la alegere, în funcţie de specializare sau profil.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 10 iulie.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER