Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un nou INCENDIU la rampa de deşeuri de la Pata Rât! Flăcările au fost stinse după PATRU ORE – FOTO

Publicat acum

pe

Pompierii din cadrul Insprectoratului pentru Situații de Urgență Cluj au interveenit aseară pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât, unde au fost semnalate mai multe focare pe o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, miercuri seară, pentru Mediafax, că pompierii au intervenit cu patru autospeciale.

Patru autospeciale de stingere încadrate cu 10 pompieri, sprijinite de trei utilaje și patru autocisterne ale operatorilor economici din domeniul colectării deșeurilor, au reușit stingerea focarelor de incendiu care au cuprins o rampă de colectare a deșeurilor de lângă municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au reușit, cu sprijinul personalului de pe locul de muncă, și stingă și de această flăcările care au cuprins rampa de deșeuri, limitând în primă fază extinderea focarelor de incendiu, care au cuprins o suprafață de circa 1500 mp.

Eforturile pompierilor au fost de la început direcționate pentru a opri pătrunderea arderii în profunzimea deșeurilor, prin realizarea dispozitivelor de stingere cu tunuri de apă.

De asemenea, personalul de pe locul de muncă a realizat întoarcerea deșeurilor cu utilajele din dotare, ceea ce a permis injectarea din timp apei în masa de deșeuri”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Ultimul incendiu izbucnit la rampa de la Pata Rât a fost înregistrat în 30 aprilie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER