Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un personaj extrem de cunoscut în Dej și-a făcut apariția la „Românii au talent” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Grigore din Dumbraveni Romanii au talent

Dejenii care în această seară s-au uitat la show-ul „Românii au talent” l-au putut vedea „în acțiune” pe Grigore din Dumbrăveni.

Nu sunt Zile ale Municipiului Dej sau emisiuni de dedicații la Radio Fir fără ca Grigore din Dumbrăveni să nu fie prezent, în primul rând, în fața scenei sau prin intermediul undelor radio. Recent, probabil încurajat de cei apropiați lui, Grigore și-a încercat norocul și la talent-show-ul „Românii au talent” de pe ProTV.

Grigore Mureșan (37 de ani), așa cum este numele lui adevărat, s-a prezentat în fața celor patru jurați cu melodia „Doamne la dușmanii mei”, piesă care l-a „consacrat” de-a lungul anilor în zona municipiului Dej. Acesta interpretează melodii populare de fiecare dată când este băgat în seamă de cineva, fiind un mare iubitor al acestui gen de muzică.

„Visul meu este să cânt muzică populară. Vreau să dedic această melodie pentru Tania din Dumbrăveni că e foarte frumoasă”, a anunțat Grigore înainte de a începe „recitalul”.

Din păcate pentru el, Grigore a primit 3 X-uri, doar Florin Călinescu abținându-se să nu îi oprească momentul de glorie.

„Mergeți cu 4 de NU”, a punctat Andi Moisescu, completat fiind de Andra „du-te dragă, du-te!”. Evident, Grigore nu s-a calificat mai departe, însă jurații s-au amuzat copios de interpretarea acestuia.

„Măcar am văzut-o pe Andra, e frumoasă, păcat că e măritată cu Măruță”, s-a consolat Grigore. Acesta i-a amintit și lui Smiley că s-a „întâlnit” cu el la Zilele Municipiului Dej, în urmă cu doi ani, atunci când i-a cerut un autograf și l-a întrebat dacă poate să participe la „Românii au talent”. Credem noi că răspunsul celebrului cântăreț l-a încurajat să își ia inima în dinți și să urce pe scena concursului pentru a demonstra ce poate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER