Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Asociația „Suflet Someșean”, acțiune inedită pentru femeile din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Asociatia Suflet Somesean Ziua Femeii (80)

În această după-amiază a avut loc la Dej, cu începere de la ora 17:00, un simpozion organizat de Asociația „Suflet Someșean”, realizat cu ocazia Zilei Femeii.

....

Sub titlul „Povești de viață – rolul femeii în societate și familie”, evenimentul, care a avut loc în incinta sălii de festivități a Cercului Militar din Dej, a fost un real succes, zeci de femei din Dej, și nu numai, răspunzând „prezent” invitației organizatorilor de a lua parte la acest eveniment.

Simpozionul, organizat de către Asociația „Suflet Someșean”, a debutat cu discursul doamnei Violeta Mureșan, care a prezentat o scurtă sinteză a evenimentelor care urmau să se desfășoare la Cercul Militar, mulțumind totodată celor care au răspuns invitației. Ulterior, aceasta a predat cuvântul viceprimarului municipiului Dej, Aurelian Mureșan, de altfel, invitat oficial al acestui eveniment.

Alesul local a ținut să mulțumească audienței că a fost deschisă unui astfel de eveniment și, înainte de debutul propriu-zis al simpozionlui, a oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente în sală câte o floare în semn de prețuire pentru tot ceea ce fac în familie și în societate.

Ulterior, a luat cuvântul Nadia Berar, reprezentant al Asociației „Suflet Someșan”, care a mulțumit femeilor prezente în sală pentru că și-au lăsat deoparte treburile zilnice și au răspuns într-un număr atât de mare invitației de a lua parte la un asemenea simpozion, dedicat de altfel lor.

În Sala de Festivități a Cercului Militar au participat și au conferențiat diferte personalități, din diverse sfere de activitate ale Dejului, tema simpozionului – „Povești de viață – rolul femeii în societate și familie” – fiind pusă în scenă printr-o serie de mini conferințe, moderate de către doamna Violeta Mureșan.

Printre cele care au luat cuvântul s-au numărat Dorina Lazăr, care a vorbit despre „Femeia dejeană în societate”, urmată de Iulia Gavrilaș, care a susținut o conferință cu tema „Drumul către împlinire”. Au mai luat cuvântul Mărioara Silveșan (Arta și feminitatea), Magda Rus (Toți copiii azi zâmbesc), Cornelia Platon (Proiecte internațioale iEarn), Carmen Chioralia (Provocările unui medic militar în Afganistan), Magdalena Vaida (Mentalitate versus realitate) și Mariana Ilieș (Femeia comandant într-o lume a bărbaților).

Spre finalul programului, Simona Pintea a susținut un workshop de dezvoltare personală, prin care a interacționat cu femeile prezente în sală, încercând astfel, prin metode motivaționale, să le insufle acestora mai multă încredere în ele.

La încheierea simpozionului, toate femeile prezente în sală au primit câte o diplomă de excelență din partea Asociației „Suflet Someșean”.


Detalii – https://dej24.ro/asociatia-suflet-somesean-actiune-inedita-pentru-femeile-din-dej-fotovideo

Posted by Dej24.ro on Friday, March 4, 2016

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER