Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un polițist din Dej a salvat un câine rănit, la Bonțida. Nu este la prima ”abatere” – FOTO

Publicat acum

pe

Un polițist din Dej a găsit un câine rănit, fără stăpân, în localitatea Bonțida. Agentul nu a rămas indiferent și i-a găsit patrupedului o nouă casă. Nu e prima dată când dejeanul Adrian Hoza salvează un suflet.

”Aflăm dintr-un grup al iubitorilor de animale despre colegul nostru, Hoza Adrian, care, din nou, nu și-a putut „înfrâna„ grija pentru animale și „ a comis-o iar”..

Aflați în dispozitivul de menținere a ordinii publice în localitatea Bonțida, cu ocazia festivalului Electric Castle, colegii noștri de la Postul de Poliție Aluniș au dat peste un patruped care părea să aibă o afecțiune medicală la un membru, dar care nu voia să se îndepărteze prea mult de ei. Câteva strângeri de informații mai târziu și bănuiala le-a fost confirmată, câinele nu avea stăpân.

După cum e vorba, în teren trebuie să te orientezi repede, așa că Adrian și-a amintit de un prieten de-al lui care i-a spus la un moment dat că vrea un câine.

Alea iacta est! Bineînteles că de la capătul celalalt al „firului„ răspunsul a fost unul pozitiv.

Maxi așteaptă acum întâlnirea cu medicul veterinar, programată deja, de la noul domiciliu, unde, la scurt timp după sosirea lui, o voluntară din cadrul unei asociații de protecție a animalelor i-a oferit primele consultații și tratamente”, a informat IPJ Cluj.

Polițistul Adrian Hoza, din Dej, nu este la ”prima abatere” de acest gen: anul trecut, în noiembrie, în timp ce se afla la filtrele instituite în Mintiu Gherlii, a hrănit zilnic un câine pe nume MAX – căci așa ”a fost botezat” -, care a stat zi și noapte lângă oamenii legii. Polițiștii și jandarmii i-au găsit în cele din urmă un stăpân.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER