Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un tânăr din Cuzdrioara își caută sufletul pereche la emisiunea ”Mireasa”, de pe Antena 1 – FOTO

Publicat acum

pe

....

Sezonul 8 al emisiunii ”Mireasa” a început ieri, 28 august, cu opt băieți, opt fete și cinci mame. Printre tinerii care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1, cu speranța că își vor găsi sufletul pereche, se află și Cătălin Farcaș, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Cuzdrioara.

Cătălin are o familie unită, iar mama lui nu poate participa la emisiune pentru că are o surioară în vârstă de 12 ani și trebuie să se ocupe de ea. Tânărul din Cuzdrioara este pasionat de mașini și are propria afacere în domeniul în care lucrează de la 18 ani.

....

În cadrul testimonialului acordat emisiunii de pe Antena 1, Cătălin a spus că nu l-ar deranja să locuiască la oraș, deși a crescut la țară și îi place acolo. El caută o femeie drăguță, înțelegătoare, harnică, sexy, care să îi fie mereu alături.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie – toate acestea fac parte din fenomenul ”Mireasa”.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Topul celor mai citite știri din 2023 - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER