Conectează-te cu noi

Sport

Una caldă, alta rece pentru Unirea Dej. Ce rezultate au avut în turneele 10-11

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a învins cu 3-1 Știința București, însă a pierdut duelul cu SCMU Craiova, scor 1-3, în turneele 10-11.

Vineri, uniriștii au trecut cu 3-2 de Știința București, la capătul unui meci care a durat aproape două ore. Elevii lui Marius Dascălu și-au adjudecat primul set, 27-25, însă le-au cedat pe următoarele două, cu același scor, 23-25. Dejenii nu s-au dat bătuți și s-au impus în runda a patra, 25-21, trimițând jocul în decisiv. Acolo, deși s-a mers cap la cap, câștig de cauză au avut ardelenii, 15-13.

Ieri, Dejul a fost la o minge de câștigarea unui punct mare cu SCMU Craiova. Oltenii au luat primul set, 25-20. Apoi însă, uniriștii au preluat inițiativa și, mai mult decât atât, au reușit să egaleze, câștigând actul secund la 24. În actul cu numărul trei s-a mers umăr la umăr. La 24-23, Unirea a avut minge de set, nefructificată însă. Voleibaliștii ardeleni au căzut din punct de vedere psihic, au cedat runda cu 24-26, și apoi pe următoarea, 18-25, astfel că SCMU Craiova – Unirea Dej s-a încheiat 3-1.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER