Conectează-te cu noi

Politic

Undă verde pentru Mihai Seplecan la șefia Consiliului Județean Cluj

Publicat acum

pe

Mihai Seplecan 2

Mihai Seplecan a fost ales de Comitetul Național al PNL drept candidat pentru alegerile la șefia Consiliului Județean Cluj.

Protocolul și statutul noului PNL precizează că la eventualele alegeri parțiale candidatul este numit de partidul politic de la care a aparținut cel suspendat. Doar la încheierea mandatului la termen se fac sondaje, adică la localele din 2016.

În aceste condiții, având în vedere că funcția de președinte a fost deținută de liberalul Horea Uioreanu, tot liberalii vor propune candidatul de la parțialele din primăvară. Se pare că Mihai Seplecan a fost ales de Comitetul Național al PNL drept candidat pentru șefia CJ Cluj.

Conform unor surse guvernamentale, pe 4 februarie, Guvernul va decide ca alegerile pentru președenția Consiliului Județean Cluj să aibă loc în data de 22 martie. Campania va fi de 2 săptămâni.

Mihai Seplecan are deja o experiență de 11 ani în Consiliul Județean Cluj și, spune el, ”sunt sigur de victoria de la CJ Cluj”. Totodată, liberalul a mai declarat că ”mă bucur de susținerea colegilor și le mulțumesc pe această cale. Sunt fericit că există comunicare, înțelegere și unitate în noul partid liberal”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER