Conectează-te cu noi

Eveniment

Unele zone din Dej, Cuzdrioara și Mănășturel vor avea APĂ POTABILĂ doar între orele 7-22

Publicat acum

pe

În vederea eficientizării alimentării cu apă în localitățile Cuzdrioara și Mănășturel precum și, parțial, în municipiul Dej, Consiliul Județean Cluj, prin Compania de Apă Someș, va demara realizarea unei rețele de alimentare cu apă sub presiune care să compenseze necesarul de apă asigurat în prezent cu ajutorul rezervorului din localitatea Cuzdrioara.

”Se fac eforturi zilnic pentru asigurarea în cel mai scurt timp a continuității furnizării serviciului de alimentare cu apă. De asemenea, în intervalul de timp următor apa potabilă va fi furnizată în municipiul Dej, pe străzile Triajului și Macazului, între orele 07- 22. 

Același program de furnizare a apei va fi valabil și pentru localitatea Cuzdrioara, unde se au în vedere străzile: Mihai Eminescu, Decebal, Traian, Ion Creangă, George Coșbuc, Morii și Cetății, și pentru localitatea Mănășturel.

Pentru a limita timpul necesar reluării serviciului în condiții de continuitate, utilizatorii sunt rugați să folosească apa doar pentru consumul casnic, nu și pentru lucrările agricole sau zootehnice”, a informat Consiliul Județean Cluj, printr-un comunicat de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER