Conectează-te cu noi

Sport

Unirea a răpus Baia Mare la Dej. Deznodământul, în decisiv

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a câștigat cu 3-2 duelul de pe teren propriu cu Știința Explorări Baia Mare, din etapa 16 a Diviziei A1.

Partida dintre CS Unirea Dej și Știința Explorări Baia Mare s-a disputat ieri după-amiază, cu începere de la ora 18, în Sala Sporturilor ”Petru Stăvariu” Dej. Uniriștii s-au impus în primul set cu 25-22, însă băimărenii au egalat pe tabelă, 25-21. Tot gazdele au fost cele care au trecut din nou în avantaj, 25-19, numai că oaspeții nu s-au dat bătuți și au reușit să trimită meciul în decisiv, 25-19.

Runda cu numărul cinci a fost adjudecată de Unirea cu 15-11, astfel că două puncte au rămas la Dej, iar unul a ajuns în județul Maramureș.

De la Unirea Dej s-au remarcat Grigoraș (23 puncte), Suson (16 puncte), Micu și Curuia-Pop (câte 11 puncte). De menționat că la acest meci a fost prezentă ”Brigada Someșeană” – galeria echipei de fotbal Unirea Dej, astfel că atmosfera a fost demnă de un derby.

Au jucat pentru Unirea Dej: A. Grigoraș (23), Suson (16), Curuia-Pop (12), Micu (12), Balai (6), D. Câmpean (2), Bratu (1), A. Ana (-), S. Grigoraș (-), Urian (libero). Nu au jucat: Martonoș (-), G. Pop (libero). Antrenor: Ovidiu Tămaș.

Au jucat pentru Explorări: M. Tarța (28), Cheagă (16), Moreira (11), Aldea (8), Klochko (8), S. Dragomir (7), Taboada (4), Crișan (libero). Nu au jucat: M. Talpă, Silvășan-Pașca, Catrina, Badea, Săvoiu (libero). Antrenor: Marius Botea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER