Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a câștigat ”Cupa Unirea”. Profesorul Radu Miclea, premiat pentru întreaga carieră – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a câștigat ”Cupa Unirea 2019”, turneu amical desfășurat în Sala Sporturilor.

Întrecerea – la care au participat echipele CS Unirea Dej, Steaua București, ”U” Cluj și CSM Câmpia Turzii – s-a desfășurat în perioada 3-5 octombrie în Sala Sporturilor. Elevii antrenați de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi au învins cu 3-2 ”U” Cluj și CSM Câmpia Turzii, respectiv cu 3-0 Steaua București și și-au adjudecat trofeul.

La finalul competiției de la Dej, clasamentul a arătat astfel: 1. Unirea Dej, 2. ”U” Cluj, 3. Steaua București, 4. CSM Câmpia Turzii.

Ieri, la inițiativa clubului Unirea, profesorul dejean Radu Miclea – multiplu campion național la toate categoriile de vârstă – a fost premiat pentru întreaga sa activitate. Fost antrenor al Unirii Dej și al loturilor naționale de juniori, Radu Miclea a format jucători extrem de importanți – foști și actuali componenți ai naționalei României – precum Andrei Spînu, Giani Crețu, Marius Lazăr, Constantin Alexe, Adrian Fuzeși, Vlad Curuia sau Bela Bartha (ultimii doi evoluează la Unirea Dej).

Pentru contribuția sa la dezvoltarea sportului dejean – atât pe plan național, cât și pe plan internațional – profesorul Radu Miclea a primit o diplomă, o plachetă, precum și un echipament sportiv. Conducătorii clubului dejean anunță că astfel de premieri vor avea loc și în perioada următoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER