Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej, ciuca bătăilor în Liga 2. Dragoș Militaru, 4 înfrângeri din 4

Publicat acum

pe

Patru înfrângeri din patru, 10 goluri primite și numai două marcate – acesta este bilanțul Unirii Dej cu Dragoș Militaru pe bancă.

Astăzi, cu începere de la ora 11, Unirea Dej a primit vizita formației CS Mioveni, în a 15-a etapă din Liga 2, ultima din acest an. Jocul a fost unul destul de echilibrat, dar dejenii nu au reușit să se aleagă cu nimic, după ce oaspeții s-au impus la limită, scor 1-0. Singura reușită s-a înregistrat în prelungirile primei reprize. La un corner executat de pe partea dreaptă, Alex Dandea s-a înălțat și a înscris cu capul lângă bara din dreapta lui Rareș Pop.

Readucerea lui Militaru pe banca tehnică pare că a fost în zadar: patru meciuri, patru eșecuri. Cu doar 10 puncte acumulate în 15 etape (3 victorii, un egal și 11 înfrângeri), Unirea Dej încheie anul 2023 în genunchi, pe locul 18, retrogradabil în Liga 3.

Primul ”11”: R. Pop – Pifor, Kereki, D. Pop, Șuteu, Stancovici (’85 Pruteanu), Chira, Ciocan, Fulga, Golda, Blaj (C). Rezerve neutilizate: Anca-Trip, Chindriș – Georgiu, Vl. Stancovici, Zanc, D. Șuteu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER