Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej în Play-off-ul Ligii 2, acolo unde va lupta pentru promovare! Jucătorii, sărbătoriți la miezul nopții în centrul orașului – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a remizat la Slatina, scor 1-1, în a 19-a etapă din Liga 2 și, cu 32 de puncte acumulate, a intrat în Play-Off de pe locul 4, o performanță incredibilă pentru clubul de pe Valea Someșului, care la începutul sezonului și-a propus menținerea în eșalonul secund.

Încurajată de peste 100 de persoane venite de la Dej, Unirea a deschis scorul în minutul 34. Angelo Cocian a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, de la distanță, și Alex POP a marcat cu capul, din 10 metri.

Gazdele au egalat prin Radu Constantin, în minutul 57. Pe finalul confruntării, Daniel Pop a fost eliminat de pe teren pentru un fault comis în poziție de ultim apărător.

La finalul celor 90 de minute, tabela de marcaj a indicat 1-1 și, grație și celorlalte rezultate înregistrate în această rundă, Unirea Dej a intrat în ”Top șase” și se va lupta pentru a promova în SuperLiga României.

”În sezonul 2020/2021, la 100 de ani de la înființare, ajungeam la barajul pentru promovare în Liga 2 și reușeam ceea ce puțini credeau: accederea pe a doua scenă fotbalistică din România. Atunci s-a scris o bucățică de istorie în sportul dejean… Astăzi, la mai puțin de doi ani distanță, iată că avem parte de un nou moment de neuitat și adăugăm încă o pagină în povestea acestei echipe frumoase!

Jos pălăria, băieți! Sunteți extraordinari!
Felicitări staff-ului tehnic și conducerii!
Mulțumim Brigăzii Someșene și tuturor suporterilor noștri!
Mulțumim finanțatorilor și sponsorilor, în frunte cu Primăria Municipiului Dej!”
, a transmis Unirea.

Primul ”11”: 39. RAILEAN – 20. GÎȚ, 21. D. POP, 15. BURDEȚ, 98. MAFTEI, 99. AD. POP (‘80 FRĂSINEANU), 6. CĂTINEAN, 14. MILITARU (‘72 BUTA), 17. COCIAN (‘87 CĂLUGĂR), 11. AL. POP (C), 10. BLAJ (‘87 AN. POP). Rezerve neutilizate: 12. CHINDRIȘ, 26. CHECICHEȘ – 19. ROȘ, 22. BOGDAN, 18. FULGA.

În jurul orei 23, la sosirea în Dej, jucătorii și staff-ul au avut parte de o primire specială (vezi mai jos imagini video).

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Dragoș Militaru nu mai este antrenorul Unirii Dej - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER