Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej, umilită pe teren propriu de CSA Steaua. A încasat ȘASE goluri!

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a fost “demolată” de CSA Steaua, în a treia etapă din Liga 2. Elevii lui Dacian Nastai au cedat cu 2-6, o înfrângere umilitoare pentru formația de pe Valea Someșului.

Partida FC Unirea Dej – CSA Steaua a avut loc astăzi, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej. Oaspeții au deschis scorul prin Chipirliu (‘7), din penalty. Tot el (‘30) a dublat avantajul formației sale, cu o execuție ratată de la 13 metri, care l-a prins însă pe picior greșit pe portarul Claudiu Chindriș. S-a făcut 3-0 în minutul 68, când Boiciuc a scăpat singur spre poarta noastră și a marcat cu o execuție de la 16 metri.

Alex Piftor (‘72) a redus din diferență, cu latul, din 4 metri, aceasta fiind prima sa reușită în tricoul Unirii Dej. În minutul 84, Enceanu a înscris la colțul lung, de la 14 metri, pentru ca un minut mai târziu, Cristian Chira să reia, cu capul, în plasă, din 7 metri. În prelungiri, Ilie și Raicu și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, astfel că partida s-a încheiat 2-6, o înfrângere umilitoare pentru Nastai&Co.

Primul “11”: Chindriș – Zamfirescu (‘46 Ciuciulete), Chira, Negrea, Șuteu, Stancovici (‘46 Geană), Ad. Pop, Cătinean (C) (‘59 Burdeț), Piftor, Golda (‘69 Fulga), Blaj (‘46 Ciocan). Rezerve neutilizate: R. Pop – D. Pop, Roș, Pruteanu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER