Conectează-te cu noi

Social-Cultură

UNTOLD Festival. AVICII a umplut Cluj Arena. Tot stadionul a cântat ”Wake me up” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Untold Festival ziua2 (5)

Stadionul Cluj Arena a fost neîncăpător azi-noapte, zeci de mii de festivalieri fiind prezenți la concertul susținut de cunoscutul DJ suedez Avicii, la Untold Festival.

În a doua zi de Untold Festival, distracția a început tot la ora 18, gheața fiind spartă de Marwan. Încet, dar sigur, Cluj Arena a început să se umple după ce pe scenă au urcat Raku și Gentleman, prestația acestora fiind excelentă. După aproape 25 de minute de întârziere, trupa Subcarpați – cea care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc – a făcut show de neuitat, iar cei prezenți pe Cluj Arena au scandat minute bune numele românilor. La final, artiştii au ţinut să mulţumească celor prezenţi pentru şansa de a evolua pe scena festivalului Untold.

Duo-ul suedez Cazzette a avut dificila sarcină de a electriza festivalierii înainte de marele moment al serii, Avicii și, în mare măsura au și reușit, ringul de dans fiind invadat de petrecăreți. După ora 1:30, stadionul era deja arhiplin, și cu toții îl așteptau cu nerăbdare pe DJ-ul suedez Avicii. În momentul în care artistul s-a instalat la butoane şi din difuzoare s-au făcut auzite primele acorduri toată lumea a început să danseze în acelaşi ritm.

Avicii nu a comunicat prea mult cu publicul și deși a avut un set compus în mare parte cu melodii din anul 2014, a reușit să facă mulțimea să intre în delir. Show-ul pirotehnic a fost mult mai bun decât în ziua precedentă și nu lipsit focurile de artificii. Bineînțeles, artistul a încheiat show-ul de la Cluj-Napoca cu ”Wake me up”, moment în care festivalierii au izbucnit și au cântat cât i-au ținut plămânii.

La concertul Avicii a asistat și primarul Emil Boc. “Atmosfera este extraordinară. Nu poți să te simți decât nemaipomenit în prezența atâtor mii de tineri care aduc atât de multă energie pozitivă. Avicii este unul dintre artiștii pe care și eu îi am la suflet. Am venit și aseară și în seara asta și voi veni în fiecare seară, dar în special pentru Avicii pentru că fiicele mele mi-au băgat în cap Avicii încă de acum doi ani și mi-a rămas și mie ca și brand”, a declarat primarul.

Undold Festival – Ziua 2 s-a încheiat cu Aron Chupa aka ”I’m an Albastroz”, DJ-ul suedez oferind festivalierilor un final pe măsură, un show magic, în condițiile în care după terminarea concertului Avicii oamenii s-au îndreptat în masă spre ieşirile arenei. Chiar și așa, cei care au ales să rămână pe stadion nu au regretat și au gustat din plin ultimul show al serii.

În această seară, pe scena de pe Cluj Arena vor urca Moonlight Breakfast, Patrice, John Newman, Tinie Tempah, Radio Killier, Sunnery James& Ryan Marciano și Armin Van Buuren.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO de la Untold Festival – Ziua 2 pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER