Conectează-te cu noi

Social-Cultură

UNTOLD Festival DAY 3 a fost SOLD OUT. Armin van Buuren a CUTREMURAT Cluj Arena – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Untold Festival Ziua 3 (4)

Cea de-a treia zi de Untold Festival s-a desfășurat cu casa închisă, organizatorii anunțând aseară, în jurul orei 21, SOLD OUT DAY 3. Peste 65.000 de persoane au petrecut alături de Armin van Buuren până în zori.

Cei care au deschis show-ul în cea de-a treia zi de Untold, în jurul orei 18:30, au fost Moonlight Breakfast și apoi Patrice, iar căldura de afara nu a fost o problemă pentru festivalierii deja prezenți pe arenă.

Cântărețul britanic John Newman a fost primul nume important al serii care a urcat pe impresionanta scenă. Acesta a făcut lumea să danseze și să se distreze, așa cum numai un artist mare o poate face. Momentul lui s-a încheiat cu celebra melodie ”Love me again”, cântată la unison de zeci de mii de oameni aflați pe ringul de dans aka gazonul arenei, dar și în tribunele deja aproape pline.

Tinie Tempah și DJ Charlesy au reușit să electrizeze atmosfera încă de la primele ore ale serii, publicul răsplătind cu ropote de aplauze prestația artiștilor. La primele acorduri ale melodiei ”Written in the stars”, petrecăreții au început să cânte din răsputeri refrenul celebrei piese. Tempah a rămas uimit preț de câteva secunde și s-a declarat impresionat de ceea ce aude.

După Tinie Tempah pe scenă au urcat Sunnery James & Ryan Marciano, artiștii reușind de asemenea să țină publicul „în priză” pentru momentul mult așteptat al serii – Armin van Bureen.

Armin van Buuren și-a făcut intrarea în jurul orei 2, surprinzând publicul de pe Cluj Arena cu câteva cuvinte în limba română – ”Bună seara România! Ce faci?”, a salutat acesta, stârnind ropote de aplauze.

Dacă prestația lui Avicii, cu doar o seară în urmă, a reușit să cutremure atmosfera de pe Cluj Arena, Armin van Buuren a dus totul la un alt nivel, cu mai multe efecte speciale și mai multe efecte pirotehnice. Show-ul a fost fabulos, iar Armin s-a dovedit că nu e doar un simplu artist. S-a ”ocupat” și de partea tehnică, purtând o brățară prin care a controlat instalația de sunet și lumini, spre deliciul fanilor.

Armin a avut pregătite mai multe mesaje personalizate, în limba engleză, prin care a ”dialogat” cu festivalierii Untold: ”România, nu te aud”, ”România, fă puțină gălăgie”,”Aplaudă” sau ”Sari”. La toate aceste mesaje, untold-iștii au răspuns întocmai și nu au ezitat să facă ceea ce Armin le-a cerut preț de aproape 3 ore.

Show-ul celebrului „King of Trance” a durat până la răsăritul soarelui, prestația acestuia încheindu-se cu un impresionant foc de artificii, la finalul căruia DJ-ul olandez a ținut să mulțumească, în lacrimi, publicului prezent în număr extraordinar de mare.

La câteva minute după show-ul din Cluj, Armin van Buuren a postat pe pagina sa de Facebook un scurt filmuleț cu titlul „Romania rules!”, ceea ce denotă faptul că DJ-ul a fost mai mult decât impresionat de atmosfera de pe Untold Arena.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO de la Untold Festival – Day 3 pe pagina de facebook Dej24!

Fragmente din conferințele de presă susținute de Armin van Buuren, John Newman și Tinie Tempah:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER