Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

UNTOLD Festival. Petrecăreții au fost în delir la DAVID GUETTA – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Untold Festival Ziua 4 (9)

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului în România, s-a încheiat azi-noapte, în prezența a zeci de mii de oameni. David Guetta a fost fantastic și numele lui a fost scandat minute în șir.

....

Golan și Irie Maffia au deschis ultima seară de Untold Festival, cu un ușor regret pe chipurile festivalierilor, poate pentru că cel mai așteptat festival al anului din România urma să se încheie în doar câteva ore. Chiar și așa, distracția a fost la ea acasă și toată lumea a dansat fără oprire. Fatman Scoop, amfitrionul Untold Festival pe parcursul celor patru zile de sărbătoare, a urcat de data aceasta pe scenă ca artist, și nu ca prezentator, și la fel de energic ca și în zilele precedente, a interacționat frecvent cu spectatorii și i-a îndemnat la distracţie.

A venit apoi rândul formației Radio Killer să urce pe scenă, cea care inițial erau programată ieri-noapte, după recitalul lui Armin van Buuren. Cei 7 membri, plus vocea feminină, s-au revanșat în fața iubitorilor de muzică dance și au animat petrecerea de pe stadion.

Third Party și apoi Tujamo au electrizat zecile de mii de oameni de pe Cluj Arena și au reușit să îi facă pe festivalieri să trăiască la maximum show-ul oferit și să cucerească inimile lor, prestația lor fiind catalogată drept extraordinară.

Primele acorduri ale celui mai așteptat headliner Untold Festival, David Guetta, au aruncat în aer Cluj Arena. Spectatorii au debordat de entuziasm, toate mâinile fiind în aer încă din primele secunde. Ceea ce a urmat e greu de descris în cuvinte, show-ul asigurat de David Guetta, se poate spune, fiind marcă înregistrată. Petrecăreții au cântat, au strigat, au sărit în sus și au ”fluturat” mâinile pe întreg parcursul show-ului, fără încetare, făcându-l pe Guetta să ridice ștacheta.

Francezul a ridicat și mai mult miza, iar ultimele piese din set-ul său i-a dat pe spate pe festivalieri. În cadrul grandiosului spectacol nu au lipsit jocurile de lumini și nici efectele pirotehnice. Show-ul memorabil s-a încheiat cu cel mai spectaculos foc de artificii de la Untold.

David Guetta este unul dintre cei mai buni DJ din lume, colaborând de-a lungul anilor cu o varietate de artiști precum Britney Spears, Akon, Chris Willis, Kelly Rowland, Lil’ Wayne, Kelis, Madonna, Kid Cudi, Estelle, Fergie, Amy Palmer, K’naan, will.i.am, LMFAO, Dane Bowers, Flo Rida și Shakira.

În 2009, Guetta a fost pe locul 3 în Top 100 DJ, făcut de DJ Magazine, și a fost selectat „Cel mai bun DJ House” de DJ Awards în 2008. Guetta a fost nominalizat la cinci premii Grammy, trei pentru One Love și două pentru munca sa împreună cu Black Eyed Peas. El a câștigat premiul Grammy pentru „Best Remixed Recording, Non-Classical”.

David Guetta a vândut peste 6 milioane de albume și 15 milioane de single-uri în lumea întreagă. În 2011 Guetta a fost votat DJ-ul #1 în sondajul ‘DJ Mag Top 100 DJs’.

În 2013, Billboard a clasificat cântecul său „When Love Takes Over” ca fiind colaborarea numărul #1 în dance-pop din toate timpurile.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER