Conectează-te cu noi

Politic

ALEGERI LOCALE 2020 | USR PLUS Dej nu comentează ”zvonurile” care îl dau pe Morar Costan drept candidat PNL la locale

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | După ce Dej24.ro și celelalte publicații locale au anunțat, ieri, că primarul Morar Costan nu va mai candida din partea PSD la următoarele alegeri locale, USR PLUS Dej a transmis, în urmă cu puțin timp, că nu comentează ”zvonurile” privind ”presupusa candidatură a actualului edil din partea PNL”.

”Alianța USR PLUS Dej nu comentează zvonurile apărute recent în spațiul public, referitoare la presupusa candidatură a actualului primar PSD Morar Costan pentru un nou mandat din partea PNL, în lipsa unei confirmări oficiale. 

Noi, alianța USR PLUS dezavuăm astfel de comportamente care în ultimii 30 de ani au făcut atâta rău țării și au îndepărtat cetățenii de politicieni. De aceea venim în fața dumneavoastră, nu doar cu un slogan, ci chiar cu oameni noi în politică, care pun interesul cetățeanului înaintea interesului personal”, a transmis Alianța USR PLUS Dej printr-un comunicat de presă.

Vă reamintim, ieri, Morar Costan a anunțat că nu va mai candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) la următoarele alegeri locale.”Voi candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Dej, în primul rând din partea dejenilor”, a explicat edilul, lăsând să se înțeleagă că își va încerca norocul ca și independent. Totuși, sursele Dej24.ro susțin că s-a făcut ”transferul” anului în politica dejeană și Morar Costan va candida din partea PNL pentru cel de-al patrulea mandat. Vezi DETALII despre acest subiect, AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER