Conectează-te cu noi

Administraţie

Va avea Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej sală de sport?

Publicat acum

pe

sedinta Consiliul Local Dej martie (3)

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej s-ar putea să dețină pe vitor o sală de sport modernă.

Consilierii locali din Dej s-au întrunit ieri, 30 octombrie, într-o ședință ordinară pe luna octombrie. Pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre care a vizat „aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții C.N.I. S.A. a amplasamentului ”Sală de educație fizică școlară” la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ”Sală de educație fizică școlară”.

Hotărârea de Consiliu Local a avut ca și scop principal demararea lucrărilor de construcție a noii săli de sport a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej.

Situația este în felul următor, avem posibilitatea să repunem pe tapet două proiecte, respectiv sală de sport la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej și bazin didactic pe strada Titulescu, în apropierea Sălii de Sport. Am discutat despre acest lucru în urmă cu o săptămână la nivelul Companiei Naționale de Investiții. S-a demarat din nou finanțarea, pentru că a fost înteruptă 4-5 ani de zile, și acum avem posibilitatea de a depune din nou proiecte și avem șansa să impelmentăm amândouă proiectele, sau măcar unu din cele două proiecte”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan, în prezentarea proiectului de hotărâre.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat în unanimitate de către consilierii locali.

Mai multe detalii, în materialul VIDEO de mai jos.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER