Conectează-te cu noi

Administraţie

Vor beneficia dejenii de un bazin didactic? Subiectul a fost discutat ieri într-o ședință a Consiliului Local Dej

Publicat acum

pe

sedinta Consiliul Local Dej martie (5)

Locuitorii municipiului Dej s-ar putea să profite, pe viitor, de beneficiile unui bazin didactic de înot, situat pe strada Nicolae Titulescu din Dej.

Consilierii locali din Dej s-au întrunit ieri, 30 octombrie, într-o ședință ordinară pe luna octombrie. Pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre care a vizat „aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții C.N.I. S.A. a amplasamentului ”Bazin didactic de înot” pe Strada Nicolae Titulescu Nr. 16/A și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții”.

Hotărârea de Consiliu Local a avut ca și scop principal demararea investițiilor în amplasamentul situat pe strada Nicolae Titulescu din Dej.

Situația este în felul următor, avem posibilitatea să repunem pe tapet două proiecte, respectiv sală de sport la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej și bazin didactic pe strada Titulescu, în apropierea Sălii de Sport. Am discutat despre acest lucru în urmă cu o săptămână la nivelul Companiei Naționale de Investiții. S-a demarat din nou finanțarea, pentru că a fost înteruptă 4-5 ani de zile, și acum avem posibilitatea de a depune din nou proiecte și avem șansa să impelmentăm amândouă proiectele, sau măcar unu din cele două proiecte (…) Bazinul de înot pentru elevi, evident va putea fi folosit după-masa și de către adulți și de către toți cetățenii municipiului Dej (…). Doresc să demarăm tot ceea ce înseamnă contribuția noastră cât mai rapid”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan, în prezentarea proiectului de hotărâre.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat în unanimitate de către consilierii locali.

Mai multe detalii, în materialul VIDEO de mai jos.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER