Conectează-te cu noi

Administraţie

Văduvă ajutată de CL Dej cu 3300 de lei. S-a modificat și norma de hrană a polițiștilor locali

Publicat acum

pe

consilieri sedinta buget Dej (2)

Consilierii locali din Dej s-au întrunit în această după-amiază în cadrul unei ședințe ordinare pe luna aprilie.

În cadrul ședinței de azi, aleșii locali au decis acordarea a 3300 de lei unei femei din Dej, văduvă cu 5 copii, care a rămas fără 11 oi, după ce acestea au fost atacate de animale. O comisie s-a deplasat la locuința femeii de pe strada Fagului din Valea Chiejdului și a stabilit că oile au fost omorâte cel mai probabil de lupi. Viorel Federiga este de părere că mai mulți câini au dat atacul, nu lupi, iar primarul Morar Costan a promis că se vor lua măsuri în acest sens. Fie că a fost vorba de câini, fie că a fost vorba de lupi, prejudiciul oilor omorâte rămâne, astfel că aleșii locali au decis să o ajute pe femeie cu 3300 de lei, aceasta urmând să achiziționeze alte oi.

Cei 17 consilieri prezenți la ședință au aprobat și proiectul de hotărâre privind modificarea normei de hrană acordată polițiștilor locali – 24 de lei, plus alți 2 lei dacă se lucrează în schimburi. Vă reamintim, polițiștii locali au dreptul la hrană, la inițiativa deputatului dejean Cornel Itu. Astfel, una dintre iniţiativele parlamentarului PSD, privind drepturile poliţiştilor locali, a fost concretizată în urma emiterii unui act normativ de către Guvernul Ponta, miercuri, 11 martie.

Totodată, consilierii locali din Dej au rectificat și bugetul local de venituri și cheltuieli și virarea de credite din trimestrele 2, 3 și 4 în trimestrul 1 al anului 2015. Alte trei proiecte aprobate de aleșii locali au prevăzut aprobarea PUZ a mai multor imobile.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER