Conectează-te cu noi

Social-Cultură

EXCLUSIV. ”Vânătoare” de tablouri la Dej. Ce spune Zoli Martonoș despre inițiativă?

Publicat acum

pe

vanatoare tablouri

O ”vânătoare” de tablouri urmează să aibă loc la Dej, în Cluj-Napoca și în Bistrița. Dejeanul Zoli Martonoș, cunoscut după ce a participat la ”Românii au talent” este unul dintre inițiatori.

”Am plăcerea să vă invit la ART HUNT, am gândit ceva special pentru voi, așadar la fiecare sfârșit de săptămână, începând cu săptămâna viitoare, voi plasa în Cluj-Napoca, Dej și Bistrița – posibil și alte orașe în curând, câte un tablou, urmând ca locația tabloului să o postez pe acest event pentru fiecare oraș în parte”, anunță Zoli Martonoș.

Astfel, dejenii, clujenii și bistrițeni sunt așteptați să ”vâneze” tablourile oferite gratuit de spray-artist-ul Zoli Martonoș, să le găsească și să își facă o poză cu ele (fotografia va fi încărcată pe facebook folosind haștag-ul #arthunt).

”Evenimentul este realizat cu scopul de a promova acest tip de artă, în primul rând, iar în al doilea rând este un mod de promovare, putem zice, al unui eveniment mult mai amplu – pe numele lui CooltUrban, care se va desfășura în Cluj-Napoca în perioada 7-9 august; este la a doua ediție, iar eu, adică Sprayartist, mă ocup de ziua de sâmbătă când este programat să aibă loc un concurs de graffiti amplu unde va fi multă culoare și voie bună și unde vor fi mulți participanți”, a declarat pentru Dej24.ro Zoli Martonoș.

Află mai multe detalii în event-ul SprayART Hunt powered by CooltUrban.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER