Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Vernisaj organizat de Rainbow – atelier de creație, la Centrul Cultural Arta Dej – FOTO

Publicat acum

pe

varnisaj copii (9)

Casa de Cultură ”George Coșbuc” (ARTA) Dej a găzduit în această după-amiază un vernisaj organizat de Rainbow – atelier de creație.

Vernisajul expoziției anuale a avut loc în această după-amiază în holul Casei de Cultură “George Coșbuc” (ARTA) Dej și s-a bucurat de un real succes, zeci de dejeni trecând pragul vernisajului. Expoziția, care va rămâne deschisă publicului până la finalul lunii iulie, cuprinde lucrări realizate de către copilași cu vârsta cuprinse între 4 și 12 ani, pe parcursul întregului an școlar.

Dintre tematicile și procedeele tehnice, atinse de către micii artiști în exponatele prezentate publicului dejean, amintim doar: Arta preistorică, Punctul / lina / forma, Bazele compoziției, Teoria culorilor, Pointilismul, Natură statică, Pictural si decorativ, Nuanțe și Tonuri, Contraste, Grafică, Efecte vizuale, Colaj, Tehnici speciale, Volum, Perspectivă și chiar reproduceri, dar mai ales interpretări după marii artiști.

Toate aceste realizări au fost atent coordonate de către inițiatorul atelierului de creație Rainbow, prof. de arte vizuale Ovidiu Taloș, prezent și el la eveniment. Cei care îi îndrumă pe micii artiști dejeni se bucură de o bogată experiență în domeniul artelor plastice și pedagogiei artistice, cu o îndelungată experienţă în cadrul activităţilor pentru copii.

Atelierul de creație pentru copii își va desfășura activitatea la Dej și în anul școlar următor, indiferent dacă micuții artiști au sau nu înclinații artistice; totodată există posibilitatea de a detecta posibilele talente şi de a le îndruma primii paşi spre mai departe.

Expoziția va rămane deschisă publicului pană la finalul lunii iunie, iar orarul de vizitare este între orele 8:00 si 16:00.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER