Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Veteran de război, celebrat în Braniștea. A împlinit 95 de ani – FOTO

Publicat acum

pe

Branistea 95 ani 3

Cu ocazia împlinirii vârstei de 95 ani, joi, 28 mai, reprezentanţi ai Batalionului 812 Infanterie „Bistriţa”, au fost prezenţi la domiciliul plt. adj. pr. (rtr) Avram Vasile, din localitatea Braniştea, pentru a-i ura un sincer „LA MULTI ANI !” şi pentru a-şi exprima recunoştiinţa faţă de veteranii de război care au luptat şi au servit patria pe câmpurile de luptă.

La acest moment de sărbătoare au fost prezenţi alături de sărbătorit şi familia acestuia şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, precum şi ai I.G.S.U Bistriţa-Năsăud.

Activitatea continuă seria manifestarilor dedicate „Anului Veteranilor de Razboi”, în contextul aniversării a 70 de ani de la încheierea celui de – al Doilea Război Mondial.

Domnului plt. adj. pr. (rtr) Avram Vasile i-a fost acordată o diplomă aniversară, din partea comenzii Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, iar cei prezenţi au asistat la o lecţie de istorie, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de război în timpul celei de-a doua conflagraţii mondiale pe frontul est şi pe timpul celor 4 ani petrecuţi în Rusia ca prizonier de război.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER