Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

600 de polițiști vor fi la datorie, de Rusalii, în județul Cluj

Publicat acum

pe

politia

În minivacanţa de Rusalii 2015, în județul Cluj, zilnic, se vor afla la datorie peste 400 de polițiști de la ordine publică, peste 100 de la poliția rutieră, precum şi de la structurile de intervenție rapidă, de investigare a criminalității economice, investigații criminale şi de la arme, explozivi și substanțe periculoase.

Cei aproximativ 600 de polițiști cu peste 90 de autospeciale vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

Polițiștii vor acţiona atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe şase tronsoane de drumuri naţionale (DN 1, DN1C, DN 1F, DN 1R, DN 15, DN 17), utilizând zilnic aparate radar. Totodată, o atenţie deosebită va fi acordată arterelor ce converg către zonele de agrement.

Poliţia urează tuturor clujenilor o minivacanţă fără evenimente neplăcute!

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER