Conectează-te cu noi

Politic

Vicențiu Știr, după rezultatele obținute la alegerile parlamentare: „Mulțumesc tuturor dejenilor pentru că au crezut în mine”

Publicat acum

pe

vicentiu-stir-alde-steluta-cataniciu-deputat-alegeri-parlamentare

loading...

Dejeanul Vicențiu Știr, candidat al ALDE pentru un fotoliu de deputat, anunță că va continua să apere și să pună în practică, cu ajutorul celorlalți membri ALDE, proiectele și programele gândite de acesta.

În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor dejenilor pentru că au crezut în mine, în oamenii partidului ALDE, în valorile pe care acesta le promovează, și bineînțeles în proiectele cu care am venit în fața lor; proiecte și programe care au fost gândite și elaborate în primul rând ținând cont de necesitățile oamenilor, pe care promit că împreună cu ceilalți membri ALDE, vom lupta, și vom face tot posibilul de a le pune în practică, să demonstrăm tuturor că într-adevăr au votat certitudini și nu iluzii”, a transmis Vicențiu Știr.

Omul de afaceri dejean nu a reușit să obțină un fotoliu în Camera Deputaților, în contextul în care ALDE nu a reușit să obțină la nivel județean decât 5,38% din totalul voturilor valabil exprimate. La nivelul municipiului Dej, ALDE a reușit să obțină 8.59% din totalul sufragiilor, cu mult peste media județeană obținută la aceste alegeri de formațiunea politică. Asta înseamnă că, cel mai probabil, Steluța Cătăniciu, prima pe listele ALDE Cluj, va reprezenta alianța în Parlamentul României.

 

FOTO – Arhivă

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER