Conectează-te cu noi

Politic

VICENȚIU ȘTIR, oficial în cursa pentru alegerile parlamentare – VIDEO

Publicat acum

pe

vicentiu stir new

Dejeanul Vicențiu Știr a intrat oficial în cursa pentru alegerile parlamentare. Acesta ocupă cea de-a III-a poziție pe listele ALDE pentru Camera Deputaților.

Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) şi-a stabilit candidaţii care vor deschide listele la alegerile parlamentare din 11 decembrie, la Cluj.

Pe lista pentru Camera Deputaților se află (în ordine): Steluța Cătăniciu (copreședinte ALDE Cluj, provenită din PLR), Adrian Mureşan (consilier local Cluj-Napoca, provenit din PC), locul trei fiind rezervat dejeanului Vicențiu Știr (provenit din fostul PLR).

Pe lista pentru Senat apare Radu Silaghi Dumitrescu, cercetător la Facultatea de Chimie a UBB, inventatorul unei formule de sânge artificial care se află încă în stadiu de testare.

Conform statutului ALDE, listele pentru Senat și Camera Deputaților au fost întocmite astfel încât să se respecte echitabilitatea, primul loc urmând să fie ocupat de un candidat PLR, locul al doilea de un candidat PC, iar locul al treilea de un membru provenit din PLR.

Vicențiu Știr și-a exprimat recent motivele care au dus la decizia de a intra, sub umbrela ALDE, în cursa pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos declarații făcute astăzi de Vicențiu Știr.

A mai rămas puțin timp până când, din nou, vom merge la urne pentru a decide cu privire la viitorul nostru pentru următorii 4 ani sau, de ce nu, pentru o perioadă mai lungă. Fiecare partid și candidat vine cu o scrisoare de intenție, cu oferte atractive în spatele cărora se prefigurează deja bunăstarea. O bunăstare însă condiționată cel mai adesea, sub forma apostrofantă, de formula: “Dacă ne votați pe noi!”.

În aceste circumstanțe, decizia mea de a mă înscrie în cursa electorală pentru un loc de deputat, din partea ALDE, un partid în formare și creștere, pe care doar personalitatea domnului Călin Popescu Tăriceanu îl recomandă, mă pune în dificultate sub aspectul ofertei pe care eu o pot face”, a afirmat în urmă cu câteva zile dejeanul Vicențiu Știr .

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 11 decembrie, iar județului Cluj îi revin 14 mandate de parlamentari (10 la Camerea Deputaților și 4 la Senat).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER