Conectează-te cu noi

Politic

Vicențiu Știr și-a anunțat intenția de a candida pentru o funcție de deputat

Publicat acum

pe

vicentiu stir noua

Dejeanul Vicențiu Știr și-a anunțat în această după-amiază intenția de a candida la alegerile parlamentare din iarnă pentru a obține un fotoliu de deputat.

După ce în vară a pierdut alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Dej, respectiv un loc în Consiliul Local, Vicențiu Știr și-a manifestat intenția de a candida pentru un mandat de deputat în Parlamentul României, sub umbrela ALDE.

Intenționez să candiez din partea ALDE la alegerile parlamentare pentru un loc în Camera Deputaților. Este dorința mea de a veni cu un suflu nou. Cred că un politician tânăr, care s-a dezvoltat fără a avea afaceri cu statul român poate fi un plus mare pentru întreg județul Cluj. Eu voi veni cu proiecte noi și cu proiecte ce vor putea fi duse la îndeplinire. Un om nu este terminat atunci când este învins, ci atunci când renunță, spunea Richard Nixon, și nu cred că vreunul dintre noi, noi cei care am pus atât suflet în intenția noastră politică renunță. Eu unul nu am s-o fac. Și dincolo de orice opinie adversă care ne plasează in „descurajare și înfrângere”, imi însușesc sintagma că „Sunt unele dintre cele mai sigure căi către succes” — Dale Carnegie.

Ca și parlamentar prioritățile mele vor fi dezvoltarea economică, crearea de noi locuri de muncă și libertatea cetățeanului. Există nevoie de un suflu proaspăt în Parlament, însă această schimbare se va face treptat. Avem nevoie și de parlamentari cu experiență, dar și de cei tineri care vin cu un suflu proaspăt, dar și cu idei noi. Ideile unui om de afaceri la 40 de ani, cât am eu, sunt altele decât ale unuia mai în vârstă. Cred că imginea Parlamentului poate să fie îmbunătățită. Cred că este important să privim in viitor, să tragem invătăminte fără a căuta pricini, să dăm viață la ceea ce a fost doar prefigurat in imaginarul nostru politic. Pentru acest lucru este însă nevoie de forța unei noi echipe, o echipă adaptată la circumstanțele momentului. Sunt convins că vom găsi formula potrivită, energia si puterea de a ne impune. Rămân statornic in ideea că intr-o echipă toate trebuințele si aspirațiile sunt legitime pentru toți membrii si că cele mai importante lucruri sunt; cauza comună pentru care lupti, cinstea și pasiunea cu care o faci”, a afirmat Vicențiu Știr, președinte ALDE Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER