Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Vicențiu Știr va deschide la Dej o cantină pentru nevoiași. În plus, vrea să susțină și sportul local – VIDEO

Publicat acum

pe

ALDE (2) stir vicentiu

Vicențiu Știr, un cunoscut om de afaceri din Dej și co-președintele formațiunii politice ALDE Dej, a anunțat astăzi ca vrea să vină în sprijinul comunității dejene.

În acest sens, acesta vrea să construiască o cantină socială care să vină în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, pentru săraci, văduve și orfani. În conferința de presă pe care a susținut-o astăzi, la sediul firmei sale Vicențiu Serv din Dej, cunoscutul om de afaceri a afirmat că această cantină va fi deschisă pe strada 1 Mai, în incinta fostei cantine Trasia, iar costurile vor fi suportate din buzunarul propriu. Persoanele cu probleme sociale vor primi gratuit câte o masă caldă pe zi.

Acesta nu este singurul proiect la care visează omul de afaceri. Vicențiu Știr a promis că va sprijini sportul dejean, iar în acest sens, pe lângă parteneriatul pe care l-a semnat astăzi cu Academia de Fotbal Paul Papp, vrea să fie sponsor pentru încă o echipă de fotbal, precum și pentru două echipe de volei din municipiu.

”Azi vom finaliza primul proiect pe care mi l-am propus, dintr-un număr de cinci pe care vreau să le îndeplinesc în anul 2016. Toate cele 5 proiecte sunt pentru sprijinirea comunității dejene. Fiind un dejean, un om al locului, și, sub deviza „fii o binecuvântare în locul în care te-a așezat Dumnezeu”, vreau și eu să fiu o binecuvântare pentru cetățeni, pentru cei care fac parte din această comunitate. (…) Următorul proiect se va finaliza săptămâna viitoare. Este vorba despre sprijinirea unei echipe de volei, de data aceasta. Avem niște copii talentați și am fost de acord și chiar foarte fericit că copiii vor altceva și că se încadrează în ceea ce vreau și eu – alternativa Internetului.

(…) Ultimul proiect, care va fi unic în Dej, este înființarea „Asociației Creștine Vicențiu” care se va ocupa de toți cei orfani, săraci și văduve. Fiind un om crescut în Biserica lui Dumnezeu, vreau să fiu un sprijin pentru cei care sunt în nevoi, pentru cei care nu-și permit să mănânce o mâncare caldă. Astfel, am început acest proiect de achiziție a fostei cantine Trasia (…), unde voi finaliza o cantină, unde, la amiază, se va da câte o masă gratis celor care sunt în nevoi”, a declarat Vicențiu Știr.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER