Conectează-te cu noi

Politic

Victor Ponta revine mâine la Dej pentru a susține candidații PSD

Publicat acum

pe

Victor Ponta premier

Fostul premier al României, Victor Ponta revine mâine la Dej pentru a susține candidații PSD la alegerile locale din 5 iunie.

Victor Ponta se află zilele acestea în Ardeal, astăzi fiind prezent în Turda și Câmpia Turzii pentru a susține candidații social-democrați la alegerile locale din 5 iunie. Mâine, fostul premier al României va ajunge în Beclean și Bistrița, însă se va opri și la Dej pentru câteva minute.

Astfel, mâine, cu începere de la ora 12:30, Victor Ponta se va întâlni cu primarul Morar Costan și deputatul Cornel Itu în fața Primăriei Dej și își va exprima susținerea pentru candidaturile lor.

Vă reamintim, Victor Ponta s-a aflat ultima dată în Dej pe 9 mai 2014. Atunci, însoțit fiind de alți miniștri ai cabinetului său, a inaugurat corpul de clădire al Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej. Înainte de aceasta, Ponta a sosit la Dej și în 2012, atunci când a participat la lansarea candidaturii lui Morar Costan, pe atunci reprezentant al USL.

”Sunt multe proiecte de făcut pentru Dej şi pentru toată ţara. Toate proiectele cinstite, corecte şi în folosul comunităţii o să le susţin. Cred în viitorul Dejului, cred în viitorul României şi cred că împreună cu dumneavoastră o să ne luam ţara înapoi de la cei care şi-au bătut joc de noi”, declara pe 19 mai 2012 prim-ministrul României la acea dată.

ACTUALIZARE: Până la urmă, Ponta va ajunge la Dej în jurul orei 15.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER