Conectează-te cu noi

Politic

Victor Ponta a venit la Dej și le-a urat succes social-democraților – FOTO/VIDEO (E)

Publicat acum

pe

Victor Ponta vizita (23)

Fostul premier al României, Victor Ponta a venit astăzi la Dej pentru a susține candidații PSD la alegerile locale din 5 iunie.

Astăzi, în jurul orei 15:40, fostul premier al României, Victor Ponta a ajuns la Dej pentru a transmite susținerea sa față de candidații social-democrați din zonă la alegerile locale care vor avea loc peste nouă zile. Deputatul PSD a fost întâmpinat în fața Primăriei Dej de către primarul Morar Costan, deputatul Cornel Itu, președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan și consilierul județean Vasile Sălătioan, precum și de numeroși reprezentanți PSD din Dej, Gherla și comunele din apropiere.

Fostul premier al României a vizitat curtea Primăriei Dej, unde a făcut câteva declarații de presă și s-a pozat cu candidații PSD la primăriile și Consiliile Locale din împrejurimi, iar apoi a fost invitat în biroul primarului Morar Costan.

”Eu vin de fiecare dată cu plăcere la Dej. Eu știu că aici avem un primar bun și un deputat bun, o echipă foarte bună care a făcut multe pentru oraș. Noi, în cei patru ani cât am fost la guvernare, am încercat să îi ajutăm. Să-l ajutăm și pe primarul din Dej, cum am încercat să ajutăm toți primarii din țară, unii mai gospodari, unii mai puțin. Eu zic că s-au făcut multe proiecte, acum trăiți din cele făcute de pe vremea noastră…”, a declarat Ponta, care ulterior l-a felicitat pe primarul Morar Costan pentru activitatea sa și i-a urat mult succes la alegeri, spunând despre acesta că este ”un exemplu că în Ardeal pot să fie primari foarte buni de la PSD” (mai multe declarații în materialul VIDEO de mai jos).

Aceasta a fost a treia vizită a lui Victor Ponta în Dej în ultimii patru ani. În 19 mai 2012, Ponta a venit la Dej pentru a participa la lansarea candidaturii lui Morar Costan, pe atunci reprezentant al USL. Prim-ministrul României la acea dată declara: ”Sunt multe proiecte de făcut pentru Dej şi pentru toată ţara. Toate proiectele cinstite, corecte şi în folosul comunităţii o să le susţin. Cred în viitorul Dejului, cred în viitorul României şi cred că împreună cu dumneavoastră o să ne luam ţara înapoi de la cei care şi-au bătut joc de noi”.

Ulterior, pe 9 mai 2014, însoțit fiind de alți miniștri ai cabinetului său, Victor Ponta a inaugurat corpul de clădire al Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej.

Dej24.ro vă oferă mai jos o GALERIE FOTO și un MATERIAL VIDEO de la vizita lui Ponta la Dej.

*(E) – Material cu caracter electoral
Produs de Căucean Răzvan Daniel PFA, la comanda PSD Cluj. Cod mandatar: 21160002

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER