Conectează-te cu noi

....

Sport

VICTORIE – Unirea Dej – Explorări Baia Mare 3-2. Dejenii au revenit de la 0-1 și 1-2 – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Echipa de volei Unirea Dej a câștigat cu 3-2 meciul de pe teren propriu, disputat astăzi, în compania formației Știința Explorări Baia Mare. Uniriștii au revenit de la 0-1 și 1-2.

....

Partida dintre Unirea Dej și Știința Explorări Baia Mare, programată de la ora 17, în Sala Sporturilor, a contat pentru a XVII-a etapă a Diviziei A1 la volei masculin. Oaspeții au început mai bine meciul din această după-amiază și la primul time-out tehnic aveau două puncte avans, 8-6. Diferența s-a mărit considerabil până la a doua întrerupere, 16-9, pentru ca băimărenii să se impună în final cu 25-22.

Setul secund a debutat tot cu maramureșenii la conducerea jocului, însă elevii antrenați de Victor Lazăr și Tibi Szilagyi s-au regrupat pe final și și-au adjudecat setul cu 25-23. Runda a treia a fost una extrem de echilibrată, cele două formații mergând umăr la umăr. La al doilea time-out tehnic, oaspeții aveau doar un punct mai mult, iar la 20-20, spectatorii din Sala Sporturilor au început să încurajeze frenetic formația gazdă. Din păcate, nu a fost suficient, iar voleibaliștii Științei au câștigat cu 25-23.

La un pas de o nouă înfrângere, dejenii au turat motoarele în setul patru și au controlat ostilitățile. Cu 16-8 la a doua întrerupere, gazdele au avut un final de set liniștitor pe care l-au obținut la șase lungimi (25-19). În decisiv, dejenii au fost de neoprit (6-4, 8-5, 11-9) și nu au scăpat meciul din mână nici măcar la 13-12 (15-13). S-a încheiat 3-2 pentru Unirea Dej, iar gazdele au obținut două puncte importante, pe teren propriu, din această confruntare cu Baia Mare.

CS Unirea Dej: 1. Codrin Mocanu, 3. Natan Savan, 4. Lucian Tofan, 5. Andrei Mihalescu, 7. Eduard Catrina, 8. Peter Nagy, 9. Vlad Kantor (libero), 10. Timofei Chisleacov, 11. Goran Isek, 12. Adrian Fuzeși, 16. Darko Angelovski, 17. Marius Dascălu (cpt.). Antrenori: Victor Lazăr, Tibor Szilagyi.

Știința Explorări Baia Mare: 2. Artem Sushko, 4. Socaciu Gheorghe, 6. Barbosa Domingos, 7. Olar Paul, 8. Rapeanu Liviu, 9. Igor Didorciuc, 10. Kovacs Zoltan, 11. Cherbeleață Gabriel, 12. Nagy Csaba, 13. Coasă Mihai (cpt.), 14. Lupu Ștefan, 15. Kaszap Tamaș. Antrenori: Marius Botea, Sorin Pop.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER