Conectează-te cu noi

Sport

VICTORIE URIAȘĂ pentru FC Unirea Dej. 2-1 cu Galda, echipă de podium – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej - Industria Galda fotbal (17)

Echipa de fotbal Unirea Dej a câștigat, scor 2-1, partida disputată în această după-amiază, pe teren propriu, în compania formației Industria Galda. Este al treilea succes consecutiv al dejenilor.

Întâlnirea dintre FC Unirea Dej și Industria Galda, care a contat pentru etapa a XVII-a a seriei a V-a din Liga a III-a, a debutat la ora 15 pe stadionul din Dej. Prima ocazie de gol a aparținut dejenilor, în minutul 6. Bota a fost ”servit” excelent în marginea careului mic, însă șutul său a fost respins, in extremis, de sub transversală, de portarul Ștef. Patru minute mai târziu, Ekollo a scăpat singur spre poartă, dar goalkeeper-ul oaspeților s-a remarcat din nou și l-a blocat. Același fotbalist de culoare a primit o pasă lungă la marginea careului mare și a fost la un pas să profite de eroarea fundașului Haiduc, care a respins greșit balonul, în apropierea propriei porți.

În minutul 20, Cernea a driblat doi dintre apărătorii dejeni și a șutat din 6 metri, însă Szekely a fost la post. Tot el a scos de sub transversală mingea și și-a salvat echipa, la faza imediat următoare. În minutul 24, Vlad Pop a centrat excelent de pe partea dreaptă, iar Ekollo, cu capul, a ratat milimetric ținta. Chiar și așa, FC Unirea Dej a reușit să deschidă scorul în minutul 26. Muntean a recuperat o minge respinsă de portarul Ștef, în zona punctului cu var, a driblat fundașul central advers aflat în fața sa și a trimis cu siguranță în plasă.

Oaspeții au reușit să egaleze după numai 7 minute. Cîmpean a executat o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, schema pregătită nu le-a ieșit ca la carte, însă balonul a ajuns norocos la Cernea, care a profitat de un pas greșit făcut de Bota și a adus egalarea. Scorul avea să modifice din nou cu patru minute înainte de pauză. Nalați, din lovitură liberă de la 25 de metri, l-a găsit pe Ionescu în fața porții, iar acesta din urmă a împins mingea în plasă și a îndeplinit o simplă formalitate.

După reluare, Lupșan a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, Cernea a preluat și a trimis din prima, din unghi închis, dar șutul său a fost respins în ultima clipă. De cealaltă parte, experimentatul Nalați a avut două ocazii de a închide partida. Mai întâi, în minutul 57 a prins un șut bun, pe lângă poartă însă, pentru ca mai apoi, în minutul 71, să fie la un pas de a înscrie din corner. Cu 15 minute înainte de finalul jocului, Paul Bogdan a șutat frumos de la marginea careului mare, fără să modifice însă tabela.

Fotbaliștii din Galda au încercat să mute jocul în terenul advers, însă nu au reușit. Le-a lipsit forța și chiar condiția fizică în a doua parte a reprizei secunde. Dejenii au ținut cât au putut de minge și s-au mulțumit să își încerce norocul pe contraatac, mai ales în superioritate numerică. La finalul celor 90 de minute, tabela de marcaj a indicat FC Unirea Dej – Industria Galda 2-1, acesta fiind al treilea succes consecutiv al elevilor lui Alpar Meszaros. Victoria este cu atât mai mare pentru dejeni cu cât Industria Galda ocupa locul 3 în serie înaintea acestei confruntări.

FC Unirea Dej: 27. Szekely, 19. Podină, 6. Kovacs, 94. Ionescu, 3. Plăian, 20. Pop Vlad, 8. Rogozan, 15. Nalați, 10. Muntean, 24. Bota, 11. Ekollo. Rezerve: 12. Sălăjan, 18. Blaj Florin, 26. Blaj Alex, 5. Guembar, 7. Bogdan, 21. Itu, 9. Sabo. Antrenor: Alpar Meszaros.

Industria Galda: 12. Ștef, 21. Olar, 15. Haiduc, 3. Man, 18. Boancă, 31. Lungu, 32. Morar, 7. Lupșan, 9. Baghiu, 10. Cernea, 8. Cîmpean. Rezerve: 44. Iancău, 22. Vonya, 20. Cicară, 6. Cioplântă, 5. Kilin, 33. Mureșan, 89. Medrea. Antrenor: Silviu Miron.

Etapa viitoare, FC Unirea Dej va întâlni, în deplasare, FC Zalău. Partida este programată sâmbătă, 2 aprilie.

Citește și:

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, prezent la Dej – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER