Conectează-te cu noi

Sport

INTERVIU VIDEO EXCLUSIV – Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, prezent la Dej

Publicat acum

pe

Razvan Burleanu FRF (1)

Oaspete de seamă, astăzi, la Dej, pe Stadionul Municipal! Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu a fost prezent la meciul Unirii.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF) a ajuns la Stadionul Municipal Dej în jurul orei 14:30, cu o jumătate de oră înaintea startului meciului Unirii Dej, fiind întâmpinat de președintele clubului dejean, Mircea Itu și de antrenorul Alpar Meszaros. Acesta era însoțit de Radu Vișan – secretar general al FRF, Gabriel Bădescu – secretar general adjunct al FRF și de Gabriel Magdaș, fost secretar general al Unirii Dej, actualmente director executiv la FC Zalău.

La sosire, întrebat ce face la Dej, Burleanu a declarat, în exclusivitate pentru Dej24.ro, că ”am venit să văd meciul cu Galda. Ce așteptări am? Să putem ca în fiecare oraș, acolo unde practic avem suporteri ai fotbalului, să putem să vedem meciuri și în același timp să putem să punem umărul la reconstrucție, prin asta înțelegând practic să avem cât mai mulți copii pe terenul de fotbal și, bîneînțeles, să avem autorități locale care investesc în partea de infrastructură”.

Președintelui FRF i-a fost cerut și un pronostic la meciul de mâine seară dintre România și Spania, însă Burleanu s-a rezumat să spună doar ”îmi doresc să întâlnim Spania și la EURO”.

Apoi, Burleanu a fost condus într-un birou din cadrul clubului unde a purtat mai multe discuții până la începerea meciului de fotbal dintre FC Unirea Dej și Industria Galda. Invitatul de onoare a luat loc la tribuna oficială, alături de alți reprezentanți ai formației-gazdă și s-a întreținut cu aceștia pe parcursul primei reprize. În minutul 26, președintele FRF s-a ridicat în picioare și a aplaudat execuția tânărului Muntean, uniristul care a deschis scorul cu un șut frumos din zona punctului cu var.

La pauza meciului, Burleanu s-a scuzat, a salutat oamenii de fotbal din jurul său și a părăsit stadionul din Dej, cunoscut fiind faptul că urma să ajungă la Cluj-Napoca la antrenamentul României, programat la ora 17:30.

Vă reamintim, FC Unirea Dej a obținut al treilea succes consecutiv în seria a V-a din Liga a III-a, ca urmare a victoriei cu Industria Galda, scor final 2-1.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER