Conectează-te cu noi

Eveniment

EXCLUSIV. VIDEO – Peste 500 de vaccinări pe zi, la Dej. ”Dacă vom merge în acest ritm, undeva de sărbătorile Pascale putem să…”

Publicat acum

pe

Începând de azi, se vaccinează anti COVID-19 la Centrul de la fosta Școală Nr. 5 de pe strada Fragilor din Dej.

În municipiul Dej funcționează opt fluxuri (cabinete de vaccinare): patru la Centrul de la fosta Școală Nr. 5 de pe strada Fragilor – care s-a deschis azi, și patru la Centrul de Servicii Sociale de pe strada Regina Maria. Astfel, la Dej se imunizează la capacitate maximă: peste 500 de vaccinări anti COVID-19 pe zi, toate cu serul Pfizer BioNTech. În plus, în Dej mai există și Centrul Comandamentul Bazei 4 Logistică (aparținând MApN), care urmează să fie deschis civililor.

”Mi-am dorit să deschidem și acest centru (n.r. – de la fosta Școală Nr. 5) pentru că doresc cât mai mulți dejeni să aibă posibilitatea să se vaccineze aici, la noi, la Dej. Prin imunizare ne putem proteja noi, familiile noastre, comunitatea noastră locală. În cele două centre, având capacitate, putem să vaccinăm peste 500 de persoane în fiecare zi. Dacă vom merge în acest ritm, undeva de sărbătorile Pascale putem să avem vaccinați aproximativ 20.000 de cetățeni din municipiul Dej și din comunele limitrofe. Vrem, împreună cu cele nouă comune – aproximativ 60.000 de locuitori, să putem imuniza 60-70% până în luna iunie, bineînțeles dacă se dorește acest lucru”, a declarat pentru Dej24.ro primarul Morar Costan. ”Carantinarea orașului nu e luată în calcul. E un coșmar când mă gândesc la așa ceva”, ne-a mai precizat edilul.

Cei care doresc să se vaccineze anti COVID-19 se pot programa prin intermediul listelor de așteptare alocate cabinetelor. Până la ora redactării acestei știri, aproximativ 4000 de dejeni și-au înscris numele pe liste. Vă reamintim, fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore. Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Iacob Adrian

    2021-03-27 la 9:29:58 PM

    Buna seara
    Va puteti interesa daca centrul de vaccinare de la GARNIZOANA este functionabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER