Conectează-te cu noi

Administraţie

Vineri are loc o ședință ordinară a consilierilor locali din Dej

Publicat acum

pe

Consiliul Local Dej sedinta (1)

Consilierii locali din Dej se vor întruni vineri, 8 mai, cu începere de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna mai. 

Pe ordinea de zi se află 11 proiecte de hotărâre, însă este prevăzut și un punct care prevede soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 31 martie 2015.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local al Municipiului Dej la data de 31 martie 2015.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractelor de concesiune pentru terenurile cu destinația “Extindere la parterul blocului” care expiră în luna mai 2015.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării terenului de sub construcție, Strada Bucur, Nr. 1, înscris în C.F. Dej Nr. 53885, în suprafață de 139 m.p.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor la Serviciul Public de Salubrizare a Municipiului Dej.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea recuperării cheltuielilor de judecată, prin executare silită din Dosarul civil Nr. 11451/117/2013*.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării adresată Ministerului Educației Naționale pentru emiterea avizului conform schimbării destinației pe o perioadă de 49 de ani a imobilului Școala Viile Dejului, situat în Municipiul Dej, Strada Șomcutului Nr. 143.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local Dej Nr. 43 din 6 iunie 2014, conform modelului recomandat pentru punerea la dispoziția proiectului „Îmbunătățirea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în zona Cluj – Sălaj, în cadrul alocării disponibile din Fondul de Coeziune – Axa 1 POS Mediu 2007-2013”, Componenta: Extindere și reabilitare rețele de apă și canalizare din Municipiul Dej a terenului pentru construcția/extinderea/reabilitarea noilor investiții aferente acestuia.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea lucrărilor de reparații la spațiul situat în Municipiul Dej Piața Lupeni Nr. 4.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului de colaborare cu un medic veterinar la Formația Animale fără Stăpân Dej.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea înscrierii în Cartea Funciară 53890 a terenurilor și a edificiilor preluate de la S.C. Termia S.A.

12. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Dosarele cu materialele prezentate la ordinea de zi pot fi ridicate de către consilieri începând cu data de 4 mai 2015, ora 14:00, de la secretariatul consiliului local din sediul Primăriei Municipiului Dej – camera Nr. 15.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER