Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

VITEZA UCIDE! Aproape 400 de accidente rutiere GRAVE în 2018 în județul Cluj, soldate cu 67 de morți!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

La începutul acestei săptămâni, a avut loc evenimentul anual de evaluare a activităţilor derulate în anul 2018 de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

La nivel rutier, în anul 2018 au avut loc aproape 400 de evenimente rutiere grave, soldate cu 67 de persoane decedate. Printre principalele cauze care au dus la producerea accidentelor rutiere de pe raza județului Cluj se numără viteza excesivă și neadaptată condițiilor de drum.

Pe linie rutieră, prioritatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a fost şi rămâne în continuare prevenirea şi reducerea accidentelor de circulaţie grave, cât şi a consecinţelor acestora. Poliţiştii rutieri au desfăşurat 3.365 de acţiuni şi au constatat 1.548 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice (cu 27 mai multe faţă de anul trecut).

De asemenea, în urma acţiunilor, s-a impus aplicarea a peste 48.970 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute în vederea suspendării sau anulării 6.574 de permise de conducere şi retrase 2.010 de certificate de înmatriculare.

În perioada analizată, pe raza judeţului Cluj au fost înregistrate 394 de accidente grave de circulaţie (cu 29 mai puține față de anul trecut), soldate cu 67 de persoane decedate. Principalele cauze ale accidentelor rutiere grave au fost viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum, indisciplina pietonilor şi neacordarea de prioritate pietonilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER