Conectează-te cu noi

Social-Cultură

VIZIBILITATE SCĂZUTĂ. Străzile din Dej, cufundate în ceață – FOTO

Publicat acum

pe

Ceata Dej (3)

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineață, o atenționare meteorologică de tip nowcasting COD GALBEN de ceaţă ce determină vizibilitate scăzută, valabilă pentru județul Cluj, inclusiv pentru municipiul Dej.

Atenționarea este valabilă în intervalul orar 07:20 și 10:00. Aceasta vizează judeţul Cluj, local în zonele joase inclusiv municipiul Dej şi drumurile naţionale şi europene.

 

 

Se va semnala ceaţă și vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (7:45), în judeţul Mureș, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 50 de metri pe DN15(E60) Târgu Mureș – Turda (CJ) şi sub 100 de metri pe DN13(E60) Târgu Mureș – Sighișoara.

Fenomenul este semnalat și în județul Arad.

Pentru judeţele Cluj și Satu Mare este în vigoare, până la ora 10:00, o atenţionare nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă”, arată Centrul INFOTRAFIC.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER