Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Simpozion cu tema ”25 octombrie – Ziua Armatei României”, la Cercul Militar Dej – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Ziua Armatei Cupa Presei la Tir (1)

Astăzi, 23 octombrie, la Cercul Militar din Dej s-a desfășurat un simpozion cu tema ”25 octombrie – Ziua Armatei României”.

Evenimentul face parte activitățil pregătite de Garnizoana Dej cu ocazia ”Zilei Armatei României”, care se celebrează în fiecare an pe data de 25 octombrie. În anul 1944 Armata României elibera ultima brazdă de pământ românesc de sub dominaţie fascistă, moment ce s-a impus în mod firesc ca zi de sărbătoare a tuturor militarilor din Armata României.

Simpozionul ”25 octombrie – Ziua Armatei României” a debutat cu începere de la ora 13:00, în prezența a numeroase cadre militare din Garnizoana Dej. Evenimentul a început cu premierea participanţilor la concursurile militar-sportive organizate cu ocazia Zilei Armatei României, respectiv a participanţilor la competiţia Cupa Presei la Tir, după care s-a trecut la prezentarea mai multor proiecții referitoare la istoria Armatei României.

Manifestările vor continua duminică, 25 octombrie, începând cu ora 9:30, la ”Monumentul Eroilor” din Cimitirul Dealul Florilor, unde va avea loc un ceremonial militar-religios (Te-Deum, depuneri de coroane şi jerbe de flori și defilarea Gărzii de Onoare).

Mai multe fotografii, pe pagina de facebook Dej24.ro. Click AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER