Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Trupă de teatru din Dej, participantă la un festival internațional de teatru francofon, la Arad

Publicat acum

pe

trupa Caracteres in Serbia teatru francofon (4)

O trupă de teatru din Dej participă, în perioada 24-29 octombrie, la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Tânăr Francofon, desfășurat la Arad.

Este vorba despre trupa de teatru „Caractères” de la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, trupă de teatru coordonată de prof. Ligia Clinciu.

Festivalul Internaţional de Teatru Tânăr Francofon reuneşte, şi anul acesta, în perioada 24-29 octombrie, pe scena mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, mai mult de 200 de liceeni din România, Franţa, Italia, Rusia, Bulgaria şi Polonia.

Festivalul adună mai multe trupe de teatru din țară și din străinătate (în jur de 200 de liceeni): Bucureşti, Constanţa, Slobozia, Târgu Jiu, Iaşi, Huedin, Cluj-Napoca, Dej, Bistriţa, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Arad. Participarea internațională este „semnată” de prezența unor trupe din: Lyon, Sofia, Catania, Lodz şi Moscova.

Cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Tânăr Francofon este realizată cu sprijinul Consiliului Municipal Arad, Centrului Municipal de Cultură, Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad, al Ambasadei Franței la București și Organizației Internaționale a Francofoniei.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER