Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Balul Bobocilor CNAM Dej. Cine sunt MISS și MISTER BOBOC? – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Balul Bobocilor CNAM (8)

Balul Bobocilor organizat de Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej a avut loc în această după-amiază la Restaurantul Rex Park.

....

Petrecerea a debutat cu o surpriză pentru directorul instituției de învățământ, Axinte Bob. Organizatorii balului i-au pregătit un tort și i-au urat ”La mulți ani!”, acesta sărbătorindu-și ziua de naștere în urmă cu câteva zile. Ulterior, după cuvintele de deschidere, s-a trecut la concursul propriu-zis. Nu mai puțin de 15 perechi s-au înscris în ”lupta” pentru titlul de Miss și Mister Boboc CNAM Dej (Cosma Bogdan și Șutea Mara, Cremene Bogdan și Biriș Diana, Daniel Iakab și Petric Bianca, Frenț Paul și Vioris Ilca, Andrix Bulea și Molnar Bianca, Erik Ianoși și Roșu Maria, Matroș Denis și Denisa Marton, Marcus Jeler și Oana Roman, Cozma Laurențiu și Trif Patricia, Gergely Lorand și Hodiș Andrada, Csibi Adrian Dan și Moldovan Cristiana, Szekely Denis și Bălăi Ioana, Bodea Răzvan și Cîmpean Ana, Coroioan Sebastian și Rusu Andreea Roberta și Mureșan Cătălin și Tomșa Larisa).

Prima probă a fost cea de cultură generală, unde bobocii au avut de răspuns unor întrebări precum ”Care sunt județele limitrofe ale județului Cluj?” sau ”Ce populație are cu aproximație municipiul Dej”?. La următoarea ”încercare”, băieții au fost ”echipați” cu o pereche de căști, iar fetele au mimat un cuvânt, doar cu buzele, pentru ca partenerii lor să ghicească cele transmise.

După o bine meritată pauză de dans, în care ringul s-a umplut de liceeni, competiția s-a reluat cu o noutate, ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum la Balurile Bobocilor: juriul a avut posibilitatea să salveze o echipă, dar a eliminat altele care, în opinia lor, nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor! Cu siguranță una dintre cele mai așteptate probe a fost ”dansul”, unde toți participanții au dat tot ce au avut mai bun din ei pentru a impresiona juriul format din profesorii de sport Anca Lazăr și Tiberiu Szilaghy și elevii Ioana Onofrei, Karina Lar, Cosma Cătălin și Florin Cânpan, alături de Draga Vlașin – reprezentantul sponsorilor.

Petrecăreții s-au distrat apoi pe cover-urile celor de la The Boulevard, primul karaoke band în Transilvania, atmosfera fiind una de concert în aer liber. Trupa invitată s-a implicat activ în următoarea probă pregătită de organizatorii balului: karaoke. The Boulevard a gestionat fiecare piesă muzicală în parte, ajutându-i pe concurenți să se descurce cât mai bine. Nu a fost chiar ca la ”Vocea României”, dar o parte dintre ei chiar au demonstrat că stăpânesc notele muzicale și au primit multe aplauze de la prietenii și colegii lor.

Și cum Balul Bobocilor CNAMD a venit cu ceva diferit, de data aceasta simpaticii prezentatori (Paul Magdaș și Mihaela Mureșan) au avut ocazia să salveze una dintre echipele participante. Proba ”declarație de dragoste” a stârnit aplauze furtunoase, ideile îndrăznețe ale bobocilor fiind extrem de apreciate de jurați. Nu chiar toți s-au descurcat de minune și au fost foarte inspirați, astfel că o parte dintre ei au fost eliminați. Ultima ”salvare” a serii a venit din public: mai multe persoane prezente în restaurant au decis soarta ultimei echipe care a revenit în competiție alături de finaliști.

Ultima probă a fost una… acră. Concurenții au mâncat o lămâie întreagă, contratimp, grimasele lor fiind ”gustate” din plin de cei care au ales să răspundă ”prezent” invitației de a participa la Balul Bobocilor.

În timp ce juriul a deliberat, The Boulevard a susținut un nou recital, spre deliciul spectatorilor puși pe distracție. În cele din urmă, cei doi prezentatori au anunțat câștigătorii unei seri memorabile:

Miss și Mister Popularitate: Ioana Bălăi și Paul Frenț

Locul III: Erik Ianoși și Vioris Ilca

Locul II: Denis Matroș și Mara Șutea

MISS și MISTER BOBOC: Diana Biriș și Bogdan Cosma

Premierea a fost făcută de jurați și sponsori, alături de directorul CNAM Dej, Axinte Bob și primarul Morar Costan.

Dej24.ro a fost partener media al acestui eveniment.

Balul Bobocilor CNAM Dej. Cine sunt MISS și MISTER BOBOC? – FOTO/VIDEO

Posted by Dej24.ro on 24 Octombrie 2015

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER