Conectează-te cu noi

Sport

VOLEI. Dinamo București – Unirea Dej 2-3. Dejenii au revenit de la 1-2!

Publicat acum

pe

Unirea Dej - Explorari Baia Mare volei (2)

Echipa de volei Unirea Dej a câștigat cu 3-2 partida disputată astăzi, în deplasare, cu Dinamo București. Dejenii au revenit de la 1-2.

Partida din București a contat pentru etapa a IX-a a Diviziei A1 la volei masculin. În primul set cele două formații au mers umăr la umăr, diferența pe tabelă fiind minimă. Dejenii au condus cu 24-23, dar dinamoviștii au câștigat următoarele puncte (26-25, 27-26) și au fost la un pas să se impună. Totuși, elevii lui Ovidiu Macarie și Tibi Szilagyi s-au mobilizat exemplar, au dat dovadă de luciditate și au câștigat primul set cu 29-27.

Conduși cu 1-0, pe teren propriu, ”câinii roșii” au turat motoarele și încet, dar sigur, au reușit să pună stăpânire pe joc, pentru ca la finalul celui de-al doilea set pe tabela de marcaj să stea scris 1-1 (25-20). Tot dinamoviștii au fost mai buni și în runda a treia, adjudecată de gazde cu 25-22. Văzându-se ”cu un picior în groapă”, uniriștii au reușit să restrângă rândurile, să facă mai puține greșeli și să câștige punct după punct. În final, la capătul celui de-al patrulea act, oaspeții au egalat la 2 pe tabelă, după 25-20.

În decisiv, Unirea s-a impus cu 15-10 (3-2, rezultat final) pe terenul sportivilor de la Dinamo și se întoarce la Dej cu două puncte obținute în urma acestui joc.

La sfârșitul săptămânii, urmează trei partide extrem de importante pentru Unirea Dej. Mai întâi, sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 18, sportivii din Dej vor întâlni VCM LPS Piatra Neamț, în cadrul etapei cu numărul zece. Duelul are loc în Sala Sporturilor din Dej.

Duminică și luni sunt programate meciurile din faza I a Cupei României, adversar pentru Unirea Dej urmând să fie tot VCM LPS Piatra Neamț. Prima întâlnire va avea loc duminică, 13 decembrie, de la ora 18, iar cea de-a doua se va disputa luni, 14 decembrie, începând cu ora 14.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER