Conectează-te cu noi

Sport

VOLEI – Unirea Dej a pierdut meciul cu Știința Explorări Baia Mare, scor 1-3

Publicat acum

pe

....

Echipa de volei Unirea Dej a fost învinsă cu scorul de 3-1, pe teren propriu, de formația Știința Explorări Baia Mare.

Dincolo de rivalitatea tradițională dintre cele două formații, partida de ieri după-amiază din Sala Sporturilor Dej a avut ca miză ocuparea locului 8 la finalul campionatului. Toate cele trei partide disputate în acest sezon între cele două formații s-au încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea gazdelor (două victorii pentru Explorări Baia Mare și una pentru Unirea Dej).

....

Primul set – care s-a întins pe parcursul a 27 de minute – a fost adjudecat de oaspeți, scor 17-25, pentru ca dejenii să egaleze apoi la unu pe tabelă, după un al doilea set controlat în totalitate de ei (8-6, 12-10, 16-12, 18-13, 23-18, 25-20). Runda a treia a fost destul de echilibrată, cu răsturnări de scor, (4-2, 8-7, 9-11, 12-12, 14-16), însă câștig de cauză au avut în final oaspeții, 21-25. Cu același scor s-a încheiat și actul cu numărul trei, astfel că Știința Explorări Baia Mare s-a impus cu 3-1 și a obținut toate cele trei puncte puse în joc.

Partida de la Dej a fost arbitrată de Mihai Coman și Alexandru Prodana, în timp ce Marian Păușescu (toți din București) a fost observator din partea Federației Române de Volei (FRV).

Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupa a doua poziție în clasamentul locurilor 7-12, cu 48 de puncte acumulate, în vreme ce sportivii de la Știința Explorări Baia Mare se aflau pe cea de-a treia poziție, cu 42 puncte strânse.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER