Conectează-te cu noi

Sport

Voleibaliștii liceeni ai LAPI Dej, MEDALIAȚI cu BRONZ la ONSS – FOTO

Publicat acum

pe

LAPI bronz (1)

Echipa de volei LAPI Dej (liceu) a obținut locul III și medaliile de bronz la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ).

Faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (volei masculin – liceu) s-a desfășurat în perioada 6-8 mai în Craiova, în sălile de sport ale Colegiului Național ”Nicolae Titulescu” și Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, și a reunit cele mai bune opt echipe din liceele din România, câștigătoare ale etapelor zonale.

Cele opt formații (LAPI Dej, Colegiul Național ”I.M. Clain” Blaj, CTF Mihai 1 București, Colegiul Național ”Alexandru Vlahuță” din Râmicu Sărat, CNNT Craiova, CN Nicu Gane Fălticeni, CSS 2 Baia Mare și CNMV Ploiești) au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține distincția de cea mai bună formație din țară la volei masculin.

În cea de a doua serie a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, LAPI Dej a învins cu 3-0 Colegiul Național ”I.M. Clain” Blaj și Colegiul Național ”Alexandru Vlahuță” Râmnicu Sărat și a pierdut cu 3-1 disputa cu CTF Mihai 1 București.

În semifinală, programată sâmbătă cu începere de la ora 16:30, LAPI Dej a fost învinsă cu 3-1 de CNNT Craiova (24-26, 25-19, 29-27, 25-20) și a ratat șansa de a se califica în marea finală.

Astăzi, de la ora 10, în finala mică a competiției, LAPI Dej s-a impus cu 3-0 în fața formației CSS 2 Baia Mare și a reușit să ocupe ultima treaptă a podiumului (locul III), obținând medaliile de bronz.

LAPI: Pintea Alexandru, Teglaș Cristian, Bartha Bela, Huni Szilagyi, Curuia Vlad, Bojor Sergiu, Natan Savan (c), Ionuț Bujor, Peșteșan Alin, Moldovan Ionuț. Antrenor: Cristian Man.

Vă reamintim, tot astăzi, LAPI a devenit astăzi campioană națională la ”speranțe” volei masculin, după ce s-a impus în turneul final din Botoșani.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER