Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Voluntari din Dej, prezenți în Ucraina pentru a duce donații refugiaților – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, voluntarii Asociației ”Vă ajutăm din Dej” au trecut granița în Ucraina pentru a duce donații refugiaților care au fugit din calea războiului.

”După o lungă așteptare, voluntarii din Dej au reușit să treacă granița în Ucraina și să ducă ajutorul primit de la voi acolo unde stau blocați mii de oameni, traumatizați de ce au lăsat în urmă, obosiți și înfrigurați. Își doresc doar să ajungă într-un loc unde ecoul bombardamentelor nu îi mai poate ajunge. Deznădejde și teamă se citește în ochii lor! Noi promitem că atâta timp cât o să fie nevoie de noi, o să ne întoarcem la ei de fiecare dată! Sperăm doar ca acest război să înceteze cât mai repede pentru ca toate sufletele să se poată întoarce acolo unde le este locul, acasă!

E nevoie în continuare de medicamente, alimente neperisabile, haine groase pentru adulți, produse de igienă personală, pături, ceaiuri și cafea instant. Donațiile se adună la pizzeria Roma, strada Petru Rareș din Dej, de luni până vineri, între orele 10 și 18.

Vă rugăm să rămâneți alături de noi, pregătim un nou transport spre graniță și poate dincolo de ea peste câteva zile. Puteți dona în continuare și în conturile noastre:

Cont RON: RO37BTRLRONCRT0565463401

Cont EURO: RO84BTRLEURCRT0565463401

Denumire: ASOCIATIA VA AJUTAM DIN DEJ

CIF:42960042

Detalii: pentru Ucraina”, au transmis reprezentanții Asociației ”Vă ajutăm din Dej”.

Până să treacă granița în Ucraina, voluntarii din Dej s-au deplasat de mai multe ori în vama Sighet unde au dus donații.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER