Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

VREI SĂ DEVII POLIȚIST? M.A.I. scoate la concurs mai multe posturi în apropiere de Dej

Publicat acum

pe

politia

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistrița Năsăud organizează concurs pentru ocuparea unor funcții cu personal din sursă externă, precum şi pentru ocuparea de funcţii prin reîncadrare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj:

Dacă îţi doreşti o carieră plină de provocări, te poţi înscrie până la data de 8 aprilie, urmând a parcurge mai multe etape de selecţie.

La nivel naţional s-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă în Poliţie.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi îndeplinesc condiţiile legale pentru a fi reîncadrate. De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de ordine publică se pot înscrie la concursul organizat.

Posturile scoase la concurs sunt repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost scoase la concurs 34 de funcţii prevăzute la posturi de poliţie comunale, care urmează a fi ocupate prin angajare din sursă externă, precum şi o funcţie pentru reîncadrare.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 8.04.2016, între orele 09.00-14.00, la punctul de relații cu publicul pentru recrutarea candidaților de la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca (str. Decebal, nr. 26, județul Cluj).

Dosarele de înscriere trebuie depuse în volum complet până la 15.04.2016.

POSTURILE DE POLIŢIE VIZATE:

Încadrare directă – 34 funcții.

Posturile de poliţie comunale: Căianu, Pălatca, Suatu, Frata, Tritenii de Jos, Vad, Măguri Răcătău, Bonţida, Borşa, Cătina, Corneşti, Dăbâca, Geaca, Jucu de Sus, Ţaga, Vultureni, Călăţele, Căpuşu Mare, Ciucea, Izvorul Crişului, Mănăstireni (2 locuri), Mărgău, Mărişel, Negreni (2 locuri), Râşca, Săcuieu (2 locuri), Sâncraiu, Aghireşu, Băişoara, Iara, Moldoveneşti.

Reîncadrare – 1 funcție – Postul de Poliție Comunal Aghireşu

Mai multe informații despre organizarea concursului se pot obține la adresa de internet a inspectoratului https://www.cj.politiaromana.ro, secțiunea „CARIERĂ”.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistrița Năsăud

În conformitate cu prevederile art. 9 alin. (2^2) și (5) din Legea nr. 360/2002, privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinul m.a.i. nr.665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile MAI și Ordinul m.a.i. nr. II/4831 din 23.03.2016, Inspectoratul General al Politiei Române, cu sediul în municipiul Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 4 – 6, Sectorul 5, organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 1853 posturi vacante de agenți, existente în statele de organizare ale Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, denumită în continuare D.G.P.M.B., respectiv ale inspectoratelor de poliţie judeţene, prin încadrare din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

La inspectoratele de poliţie judeţene, toate posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, fiind prevăzute în cadrul posturilor de poliție comunale sau polițiilor comunale, după caz.

Lista posturilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud pentru care se organizează concursul de încadrare din sursă externă este următoarea:

1

2

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, depusă la sediul unităţii care efectuează recrutarea, respectiv IPJ Bistriţa Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Nicolae Bălcescu nr. 1-3, judeţul Bistriţa-Năsăud, în perioada 04-08 aprilie 2016, între orele 09.00-20.00.

Înscrierile se fac personal, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul și doar la unitățile de recrutare în al căror stat de organizare se regăsește postul/structura pentru care optează fiecare candidat (exemplu, candidații care doresc să se înscrie la concurs la IPJ Bistriţa Năsăud nu pot depune cerere la alt inspectorat de poliție județean sau la D.G.P.M.B.).

Nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate decât personal, documentele urmând a fi restituite candidaților care procedează neregulamentar.

Informaţiile complete privind organizarea şi desfăurarea concursului pot fi consultate pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, precum și la avizierul și pagina de Internet a IPJ Bistriţa Năsăud, unitatea teritorială de recrutare, accesând https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER