Conectează-te cu noi

Naţional

VREMEA în martie. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Publicat acum

pe

ANM a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, până pe 27 martie. Meteorologii spun că vor fi temperaturi mai ridicate decât cele normale.

  • Săptămâna 27 februarie – 6 martie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, dar şi uşor mai coborâte în extremitatea de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar şi deficitar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

  • Săptămâna 6 – 13 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

  • Săptămâna 13 – 20 martie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

  • Săptămâna 20 – 27 martie

Mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi exedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER