Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Week-end încărcat pentru ASTRA Dej. Află ce evenimente vor avea loc

Publicat acum

pe

ASTRA Dej (2)

Patru evenimente importante pentru membrii ASTRA Dej urmează să aibă loc în acest week-end la Dej și în localitatea Nicula.

....

Este vorba despre Adunarea Generală a ASTRA Dej, ședința Comitetului Central a Asociațiunii ASTRA (întâlnirea președinților de filiale), sărbătorirea a 25 de ani de la ”renașterea” ASTRA (ASTRA REDIVIVA), precum și dezvelirea bustului lui George Mânzat.

Oaspeții urmează să fie primiți astăzi, în intervalul orar 14-17, urmând ca apoi în Sala Festivă a Primăriei Dej să aibă loc Adunarea Generală ASTRA Dej. ÎPS Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului este așteptat să oficieze un TE DEUM. Deseară, între orele 19-20 se asculta mesajele delegaților participanți, urmând ca oaspeții să fie cazați la Mănăstirea Nicula și la Dej.

Mâine, între orele 10 și 11:30 este programată ședința Comitetului Central a Asociațiunii ASTRA, la Centrul de studii patristice al Mănăstirii. În aceeași locație va avea loc și sesiunea solemnă ASTRA REDIVIVA, marcându-se astfel 25 de ani de la ”renașterea” ASTRA (Cuvântul Președintelui și al președinților de Despărțăminte). După-amiaza, în Sala Festivă a Primăriei Dej, după un scurt moment artistic – ora 16-16:30, urmează o sesiune solemnă ASTRA REDIVIVA, de data aceasta privind ASTRA Dej, fiind așteptați la eveniment primarul Morar Costan, dar și alte oficialități locale. Seara, membrii ASTRA vor avea parte de un bal.

În ultima zi, duminică, după Liturghia Arhierească oficiată în Biserica greco-catolică ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” Dej de către PS Florentin Crihălmeanu, Episcop al Eparhiei de Cluj-Gherla, va avea loc dezvelirea bustului preotului greco-catolic George Mânzat, Președinte al Despărțământului Dej al ASTRA între 1929-1948.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER