Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Weekend de foc pentru polițiștii clujeni. 139 de sancțiuni pentru depășirea limitei de viteză

Publicat acum

pe

politia masini noi volkswagen polo

În perioada 15 – 17 aprilie, poliţiştii clujeni au desfăşurat numeroase acţiuni și controale pentru a preveni, depista şi combate faptele antisociale, ilegalităţilor din domeniul comerţului și producerea accidentelor rutiere.

Dintre aceste activităţi, 19 s-au organizat pe linie de ordine publică și 15 au vizat combaterea delictelor economice. Totodată, au fost organizate acțiuni pe linie rutieră pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

Polițiștii de investigații criminale au acționat, de asemenea, pentru combaterea ilegalităţilor care aduc atingere patrimoniului persoanelor fizice şi juridice, precum și pentru depistarea persoanelor date în urmărire.

În cadrul acţiunilor au fost constatate 16 infracţiuni de natură judiciară şi la regimul circulaţiei, fiind depistate 12 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

S-a verificat activitatea a 52 de unităţi comerciale, precum şi respectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor de către 239 de entităţi, iar poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pentru control, aproximativ 500 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 504 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 18 pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 124 la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 331 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru nerespectarea altor prevederi legale.

Polițiștii rutieri au aplicat 139 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei regulamentare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER